Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Çarşısı ekibi Kadınlar Günü’nde kadın üreticileri ziyaret etti

İzmit Çarşısı iletişim ve üretici ilişkilerilerinden sorumlu ekip, İzmit Çarşısı’nda yer alan kadın üreticileri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde ziyaret etti.

İzmit Çarşısı iletişim ve
İzmit Çarşısı İletişim ve İçerik Sorumlusu Kamer Oğur ve Üretici İlişkileri Sorumlusu Hanne Uysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde İzmit Çarşısı kadın üreticilerini ziyaret etti. Farklı sektör dallarından kadın üreticilerle dükkânlarında bir araya gelen İzmit Çarşısı ekibi, adil üretim konusunda hem üreticileri bilgilendirdi, hem de yardımlaşmayı arttırmak için düzenlenen Dayanışma Turnuvaları ile ilgili bilgi verdi.

ÜRETİCİLERE PAZARLAMA FİKİRLERİ VERİLDİ

İzmit Çarşısı ile ilgili broşürleri üreticilere dağıtan Kamer Oğur ve Hanne Uysal, ürünlerini nasıl daha iyi pazarlayabilecekleriyle ilgili  fikirler verdi. İzmit Çarşısı bünyesindeki kadın üreticiler de böyle bir oluşumun içinde bulundukları için son derece mutlu olduklarını kaydetti.

İZMİT ÇARŞISI’NDA ÜRETİCİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

İyiliğe ve güvene dayanan İzmit Çarşısında yer alarak döngüsel ekonomiye katkı vermek isteyen üreticiler, izmitcarsisi.org adresine girerek başvuruda bulunabilir. İzmit Çarşısı ile ilgili bilgi almak ve ürünleri incelemek isteyen üreticiler ile vatandaşlar instagram.com/izmitcarsisi, facebook.com/izmitcarsisi, twitter.com/izmitcarsisi, linkedin.com/company/izmitcarsisi sosyal medya hesaplarını takip edebilir.