Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Çarşısı, Harvard Business Review dergisinin Şubat sayısında yer aldı

İzmit Belediyesi tarafından Good4Trust.org iş birliği ile Şubat 2021’de faaliyete geçen İzmit Çarşısı, dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi olan Harvard Business Review dergisinin Şubat 2022 sayısında yer aldı.

İzmit Belediyesi tarafından Good4Trust.org

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bir yılı aşkın süredir faaliyette olan İzmit Çarşısı, yerelde ve ulusalda adından söz ettirmeye devam ediyor. Kocaelili üreticileri bir araya getiren İzmit Çarşısı, adil ve güvenilir ürünlerin adresi olma yolunda ilerliyor. Ekolojik ve sosyal açıdan adil üretime niyetli üreticiler, el emeği aksesuarlardan kuruyemişe kadar geniş yelpazedeki ürünlerini İzmit Çarşısı’nda sunuyor.

YEREL DAYANIŞMA AĞI

İzmit Çarşısı, doğa dostu ve adil yapısıyla uluslararası arenada da ilgi odağı oluyor. Dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi olan Harvard Business Review’in 2022 Şubat sayısında İzmit Çarşısı konu edilirken, üreticiler arasında kurulan yerel dayanışma ağından bahsedildi. Yazıda, minimum katkı payı ile üreticilere çevrimiçi bir pazar yeri desteği sağlandığının altı çizildi.

OKUMAK İSTEYENLER

Harvard Business Review’da yer alan makaleyi dijitalde görüntülemek isteyenler https://hbrturkiye.com/dergi/good4trust-org-kurucusu-ile-turetim-ekonomisini-hayata-gecirebilmek-uzerine bağlantısına girerek, kayıt olduktan sonra okuyabilir.