Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Çarşısı ürünleri 41 Burda AVM’de

İzmit Belediyesi öncülüğü ve Good4trust işbirliği ile hayata geçirilen İzmit Çarşısı’nda dükkân sahipleri, 41 Burda AVM’de ürünlerini vatandaşla buluşturdu

İzmit Belediyesi öncülüğü ve
İzmit Belediyesi ve Good4trust ortaklığında ve bölgesel ekonomiye katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen İzmit Çarşısı’nda dükkân sahibi olanlar 41 Burda AVM’de her Cuma stantlar aracılığıyla vatandaşlarla buluşuyor. Yerel işletme, esnaf ve kadın girişimciler, ürünlerini her Cuma 41 Burda AVM’de 10.00 – 20.00 saatleri arasında satışa sunuyor. İzmit Çarşısı ile kendilerine ek kazanç sağlayan üreticiler tüm vatandaşları stantlarına davet ediyor.

ÇOĞUNLUK KADIN ÜRETİCİ

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetine devam eden İzmit Çarşısı, Türkiye’nin birçok noktasına ulaşmaya devam ediyor. Proje detaylarıyla ilgili bilgi veren ilgili müdürlük personeli Zeynep Sağdıç, “Şubat ayında hayata geçirmiş olduğumuz bu projede toplam 116 üreticimiz mevcut. Bunların 97’si kadın üreticimiz. İzmit Çarşısı olarak kadınların üretime dâhil olmasını ve İzmit Çarşı’sının gelişiminde de hem adil üretim, hem kadın istihdamı hem de yerel ekonomide kalkınmayı önemsiyoruz. İzmit Çarşısı’nda sadece ekolojik ve adil üretim yapmaya katkı sağlayan üreticilerimiz yer alıyor.

HER HAFTA CUMA GÜNÜ

İzmit Çarşısı olarak 41 AVM de her hafta Cuma günleri saat 10.00 20.00 saatleri arasında yerimizi alacağız. Üreticilerimiz ürünlerini her hafta satışa sunacaklar. 41 Burda AVM’ ye kapılarını bizlere açtıkları için teşekkür ediyoruz. İzmit Çarşısı’nı ziyaret etmek isteyen, yerel ekonomiye ve organik üretim yapmaya gayret gösteren üreticilerimize destek vermek isteyenler izmitcarsisi.org adresini ziyaret edebilir” şeklinde konuştu.

“STANTLARIMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ”

İzmit Çarşısı Üreticilerinden Fehime Akar “5 yıldır mozaikle uğraşıyorum, aynı zamanda kadın girişimciler merkezinde de atölyemiz var. İzmit Çarşısı’nda çok güzel, birbirinden değerli arkadaşlarımız var. Bu konuda bize destek veren Öncelikle Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğüne ve İzmit Çarşısı’na çok teşekkür ediyoruz. Stantlarımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

‘ÇOK GÜZEL ÜRÜNLER, ÇOK DAHA UYGUN FİYAT’

İzmit Çarşısı Üreticilerinden Fahriye Ceran “Atölye Hayat Ağacı olarak katılıyorum. Bugün İzmit Belediyesinin bize vermiş olduğu destekle girişimci emekçi kadınlar adına, kendi kursiyerlerim adına buradayım. Onların yaptığı ürünleri burada sergiliyorum ve satışa sunuyorum. Ben Türkiye’deki marka takıntısını kırmak amaçlı çalışıyorum. Çünkü çok güzel ürünleri çok daha uygun fiyatlarla alabileceğimizi ve örebileceğimizi biliyorum. Özellikle bizlere bu imkânı verdiği için İzmit Belediyesine ve Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Fahriye Ceran Izmit Carsisi urunleri 41 Burda AVMde 1