Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit sevgilileri unutmadı

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, özel günlerin mutluluğunu vatandaşlarla yansıtmak adına kenti Sevgililer Günü konsepti ile rengarenk yaptı.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü
‘Üreten Belediye’ vizyonuyla hareket eden İzmit Belediyesi, kendi atölyelerinde öz kaynaklarıyla ürettiği malzemelerle vatandaşların yüzünde gülümsetmeye devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için de kolları sıvayan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 14 Şubat’ı simgeleyen kalp dekorlu kent mobilyası yaptı. Sabri Yalım Parkı, Sanat Sokağı ve Belsa Plaza önüne yerleştirilen kalp dekorlu kent mobilyası vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

İzmit Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde kentin dört bir yanını sevgililer günü konseptine uygun olarak süslemeye devam ediyor. Kendi öz kaynaklarını kullanarak çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları ‘Gülümseyin İzmittesiniz’ yazılı kalp dekorlu kent mobilyasını Belsa Plaza önüne yerleştirdi. Yerleştirilen kalp dekorlu kent mobilyasının önünde hatıra fotoğrafı çekilen vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnun kaldığını belirterek çalışmalardan ötürü İzmit Belediyesine teşekkür etti.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Gıldır gıcık işler! Belediyeyi ve sabri yalimi panayır yerine cevirmişsiniz. Her yerden salıncak ip tüy tüs sarkıyor kalp eksikti. Çocuk mu eğlendiriyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe Devlet Hastanesi
Sıradaki Haber Kartepe Devlet Hastanesi için arazi hazır