Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Sinema Okulu’na başvurular pazar günü sona eriyor

4 aylık eğitim süreciyle çocukların sanatçı kimliğini açığa çıkarmak için 31 Temmuz’da ders başı yapacak olan İzmit Belediyesi Çocuk Sinema Okulu’na başvurular pazar günü bitiyor.

4 aylık eğitim süreciyle
Çocukların sanat yönünü açığa çıkarmayı, hayal gücünü geliştirmeyi, güç ve farkındalıklarını arttırmayı hedefleyen İzmit Belediyesi, Çocuk Sinema Okulu’nun startını haftaya veriyor. Yine bir ilke imza atacak olan İzmit Belediyesinin sinemayla ilgilenen, film izlemeyi seven, meslek seçimini sinema sektöründe planlayan 7-14 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz eğitim vereceği Çocuk Sinema Okulu’na başvurular tamamlanmak üzere.

ÇOCUKLAR 4 AY EĞİTİM ALACAK

Çocuklara sinema dünyasının kapılarını aralamaya hazırlanan Çocuk Sinema Okulu’nda, kamera önü oyunculuğu, yönetmenlik, senaryo yazarlığı, montaj, kostüm tasarımı, film müzikleri, kamera, ses ve ışık eğitimleri verilecek. Sinema okulunda çocukların hayal gücünü zorlanarak kendilerini ifade ve ispat etme imkanı sağlanacak. 4 ay sürecek olan eğitimleri başarıyla tamamlayan çocuklar, muhteşem bir gala ile mezun edilecek.

SEÇMELER SALI GÜNÜ BAŞLIYOR

Çocuklarının İzmit Belediyesi Çocuk Sinema Okulu’nda eğitim almasını isteyen vatandaşlar 8 Temmuz’dan itibaren www.izmit.bel.tr adresi üzerinden elektronik posta yoluyla veya 262 318 00 00 (dahili 4704-4705) numaralı hattı arayarak ön kayıt yaptırmaya başladı. Başvurular 25 Temmuz 2021 Pazar günü sona erecek. 27 ve 28 Temmuz’da seçmelerin yapılacağı Çocuk Sinema Okulu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ders başı yapacak.