Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit'te kadın başkan farkı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kırmızı karanfillerle kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Başkan Hürriyet, bir araya geldiği İzmit Belediyesinin tüm kadın personellerinin önce tek tek tek kadınlar gününü kutladı ardından kırmızı karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti. Sunmuş oldukları emeklerden dolayı tüm kadın personele İzmit halkı adına teşekkür eden Başkan Hürriyet, “Bu anlamlı günü dilerim ki kadınlara hak ettikleri değerin verildiği çok daha güzel günlerde kutlarız” diye konuştu.

KEYİFLİ ANLAR

Belediye Başkan Yardımcıları Av. Sibel Solakoğlu, Dilek Yalçın, Özel Kalem Müdürü Duygu Ümit Çetiner’in de Başkan Hürriyet’e eşlik ettiği etkinlikte erkek personellerde unutulmadı. Başkan Hürriyet etkinlik esnasında salonda bulunan erkek personellere de eşlerine, annelerine, kardeşlerine götürmeleri üzere karanfil ve hediye takdim etti. Keyifli anların yaşandığı etkinlikte tüm personel böyle anlamlı bir organizasyona imza atan Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini ileterek kadınlar gününü kutladı.

7c2075ff 1e42 4ea7 a4e3 051442696e63