Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’i sel bastı bakın onlar ne yaptı?

İzmit’te özellikle dün ve

İzmit’te özellikle dün ve önceki gün yaşanan aşırı yağışlarla birlikte İzmit Belediyesi teyakkuz halinde çalışarak, yağıştan etkilenen bölgelere anında müdahale etti. Ekipler iş makineleri ve dezenfeksiyon araçlarıyla adeta seferberlik halinde çalışırken, İzmit Belediyesinin Millet İttifakı CHP’li Meclis Üyesi Devrim Bal da, selden etkilenen bölgelerdeki vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ

İzmit Belediyesi ekipleri ilk andan itibaren sahada oluşan olumsuzluklara müdahale ederken, Millet İttifakının üyeleri de selden etkilenen vatandaşlarla irtibata geçerek, onları yalnız bırakmadı. Millet İttifakı CHP’li meclis üyesi Devrim Bal Erenler Mahallesi, Yenişehir Mahallesi ve Tavşantepe Mahallesi’nde yağmurdan etkilenen vatandaşları ziyaret ederek, yaşanan mağduriyeti yerinde tespit etti. 

YAĞMURDAN DEVRİLEN AĞAÇ KALDIRILDI

Yaşanan aşırı yağış sonrası hasar oluşan evleri tek tek inceleyen Millet İttifakı üyeleri, mağduriyetlerin giderilmesi için İzmit Belediyesi ekipleri ve sorumlu kurumlarla irtibata geçerek, çalışmaları başlattılar. Yağmur nedeniyle Erenler Mahallesi’nde devrilen ağaç da, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı. Vatandaşlar da zor zamanlarında yanlarında olan Millet İttifakı üyeleri ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

[gallery_metabox]