Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in uygulamaları Google Play ve App Store’da

İzmit Belediyesi’nin Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ile imzaladığı protokolle aile içi şiddete karşı ortak hareket ettiği Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı artık Google Play ve App Store’da hizmet veriyor.

İzmit Belediyesi’nin Türkiye Kadın
‘Şiddetsiz bir İzmit’ için vatandaşları bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla geliştirdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet 2014 yılından beri Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu tarafından işletilen Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’na destek vermişti. Kadına ve aile içi şiddete karşı mücadele kapsamındaki bu destek kasım ayında Hürriyet ile Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü arasında Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı protokolü imzalanarak resmiyet kazanmıştı.

UYGULAMADAN YARDIM İSTENEBİLECEK

‘‘0549 656 96 96’’ numaralı Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı, daha geniş kitlelere ulaşmak ve şiddetle mücadelenin daha kapsamlı bir şekilde yürütülmesi için artık Google Play ve App Store’da da hizmet veriyor. Şiddete maruz kalan vatandaşlar cep telefonlarına indirdiği uygulama üzerinden yardım talebinde bulunabilecek. Mobil uygulamadan şiddetle ilgili Sıkça Sorulan Sorular’a ve Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ve Acil Yardım Hattı hakkındaki bilgilere de erişmek mümkün olacak.