Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli gençlerden belediyenin araçlarına ilgi

İzmit Belediyesi daha önceki

İzmit Belediyesi daha önceki dönemlerde kiraladığı, ancak yeni dönemde satın alarak kentin geleceğine 27 Milyonluk yatırım sağladığı araçlar yavaş yavaş İzmit’e gelmeye başladı. Bir kısmı İzmir’den yola çıkan araçlara Balıkesir’de rastlayan İzmitli gençler bu anları sosyal medya hesaplarından “Fatma Başkan çalışıyor. Emanetler bizde” sözleriyle paylaştı.

FATMA BAŞKAN ÇALIŞIYOR

İzmit Belediyesi, 13 iş makinesini geçtiğimiz ay hizmet filosuna katmıştı. Bu araçların ardından alımı tamamlanan diğer çöp kamyonları ve iş makineleri de İzmir’den İzmit’e doğru yola çıktı. İzmit Belediyesi logolu araçları Balıkesir yolunda intikal halinde gören bir genç, o anları sosyal medyadan “İzmit Belediyesi çalışıyor. Fatma Başkan çalışıyor. Emanetler bizde Reis” sözleriyle paylaştı.

GÜÇLÜ FİLO, GÜÇLÜ İZMİT

Büyük uğraşlar sonucu İzmit Belediyesi filosuna toplam 68 yeni araç katılmış oldu. Yeni alınan araçlar içerisinde 35 çöp kamyonu, 10 su tankeri, 10 kazıyıcı ve yükleyici iş makinesi, 6 kamyonet, 5 yol süpürme aracı, 1 silindir asfalt makinesi ve 1 sepetli iş makinesi bulunuyor.

HEDEFİMİZ TASARRUF

Satın alınan iş makineleriyle belediyenin büyük oranda tasarruf edeceğini de belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Göreve gelirken öncelikli hedefimiz belediyemizin kaynaklarını ve parasını yerinde ve doğru kullanmak, daha önemlisi tasarruf etmek vardı. En yüksek tutan harcama kalemleri hep araç kiralamalarıydı. Şimdi halkımıza daha az kaynakla daha etkin daha nitelikli daha düzgün hizmet götürmüş olacağız. Görev süremiz içerisinde de ciddi büyüklükte bir araç filosunu belediyemize bırakmış olacağız” dedi.