Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitliler, Cebesoy Sokak’ın son halini çok beğendi

İzmit’in çehresini değiştirmeye devam eden İzmit Belediyesinin Cebesoy Sokak’ta yaptığı çalışmaların ardından ortaya çıkan modern ve konforlu alan, İzmitliler tarafından beğeni ve takdirle karşılanmaya devam ediyor

İzmit’in çehresini değiştirmeye devam
Kentin en işlek caddelerinin görünümünü değiştiren ve İzmit’in çehresine ayrı bir hava katan İzmit Belediyesi, Rauf Orbay Sokak’ın ardından Cebesoy Sokak’taki çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine açtı. İzmitlilere modern ve konforlu bir alan daha kazandıran İzmit Belediyesinin çalışmaları, vatandaşlar tarafından beğenilmeye ve takdir edilmeye devam ediyor.

“AVRUPA KENTİ ESTETİĞİ KAZANDIRILDI”

Cebesoy Sokak’ın son halini gören vatandaşlar, özellikle sosyal medya üzerinden beğenilerini paylaşarak İzmit Belediyesine teşekkür ediyor. Son olarak izmithesap adlı bir sosyal medya sayfası yaptığı paylaşımda, “Rauf Orbay Sokak’tan sonra Cebesoy Sokak’ta yaptıkları dokunuşlarla İzmit’e Avrupa kenti estetiği katan başta Fatma Kaplan Hürriyet Başkanımız olmak üzere tüm İzmit Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak sokak değişiminden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.