Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te Atatürk fotoğrafları sergisi

Kocaeli Haber…Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ebediyete uğurlanmasının 82’inci yılında İzmit Belediyesi, 10 – 13 Kasım arası Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde gerçekleştireceği Atatürk fotoğraflarından oluşan sergi ile Atatürk’ü saygı, özlem ve minnetle anıyor.

Kocaeli Haber...Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu

Kocaeli Haber…İzmit Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Türk ulusunu gerçekleştirdiği devrimlerle çağdaş medeniyetler seviyesine eriştiren, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ebediyete uğurlanışının 82’inci yılında, 10 – 13 Kasım arası Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde gerçekleştireceği Atatürk fotoğraflarından oluşan sergi ile Atatürk’ü saygı, özlem ve minnetle anıyor. Atatürk’ün hayatını ve milli mücadeleyi fotoğraflarla anlatan sergi, Atamızın ve verilen büyük mücadelenin öyküsünü bir kez daha gözler önüne serecek.

ATATÜRK EVİ DE AÇIK OLACAK

İzmit Belediye tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Atatürk Evi de 10 Kasım’da ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. İzmit Belediyesi yetkilileri, çağdaş ve demokrat Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün vefatının 82. yıl dönümünde gerçekleştirilecek anma programlarında, Covid-19 sebebiyle tüm İzmitlilerin sosyal mesafe kurallarına dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi.