Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te bunu yapan yandı: Ceza geliyor!

İzmit Belediyesi çevreyi kasıtlı bir şekilde kirleten, parkları ve yeşil alanları hor kullanan kişiler hakkında cezai işlem uygulanacağını açıkladı. 

İzmit Belediyesi çevreyi kasıtlı

İzmit Belediyesi “Basına ve Kamuoyuna duyurulur” başlığıyla yayınladığı açıklamada, çevreyi kasıtlı bir şekilde kirletenlere, parkları ve yeşil alanları hor kullananlara cezai işlem yapılacağını açıkladı.

CEZAİ YAPTIRIM UYGULANACAK

İzmit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “İzmit Belediyesi olarak, kentimizin temizliği ve çevre sağlığını korumak amacıyla önemli bir adım atıyoruz. Daha önce yapılan anket çalışmalarında çevreyi, parkları ve ortak kullanım alanlarını kirletenlere karşı cezai yaptırımlar uygulanması konusunda vatandaşlarımızın büyük bir desteğini aldık. Bu doğrultuda, çevremizi korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir İzmit bırakmak amacıyla yeni bir cezai yaptırım sürecini başlatıyoruz.

AMACIMIZ SORUMLU DAVRANMAYA TEŞVİK ETMEK

Bu uygulama kapsamında, çevreyi kasıtlı olarak kirleten, parklarımızı ve yeşil alanlarımızı hor kullanan, gelişigüzel çöp atan kişilere yönelik çok katı cezalar uygulanacaktır. Zabıta ekiplerimiz ve ilgili tüm müdürlüklerimiz, bu konuda önceden bilgilendirilmiş ve gerekli önlemleri almıştır. Amacımız, cezalandırmaktan ziyade, tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı ve sorumlu bir şekilde hareket etmeye teşvik etmektir. Hep birlikte daha temiz ve yaşanabilir bir İzmit için çalışmalıyız. Bu konuda göstereceğiniz anlayış ve destek için şimdiden teşekkür ederiz”