Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te köpek cinayetine AKP’lilerin tepkisi sürüyor

Kocaeli Haber. AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Fatih Özcan, sokağa çıkma yasağı sırasında İzmit’te köpeklerin öldürülmesinden büyük üzüntü duyduklarını açıkladı, Özcan İzmit’te köpek cinayeti için “İzmit’te her sokağa çıkma yasağında haksız, hukuksuz bir olay yaşanıyor. Birileri gerçekten bu yasağı fırsata(!) çeviriyor” dedi.

Kocaeli Haber. AKP İzmit

Kocaeli Haber. AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Fatih Özcan, Yahya Kaptan Mahallesi’nde belediye personelinin köpekleri öldürülmesinden büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Özcan, yazılı bir basın açıklaması yaparak İzmit’te köpek cinayeti için şunları söyledi: “Çok acı ve üzücü bir durum. Bu katliamın günlerdir devam ettiği söyleniyor. Bu doğruysa daha vahim bir durum var demektir. Güzel İzmit’imizin bu şekilde anılmasının kimseye yararı olmaz.

SOKAKLAR ISSIZKEN

Bu utanç sürekli hatırlanacaktır. İzmit’te her sokağa çıkma yasağında haksız, hukuksuz bir olay yaşanması ise ayrı bir konu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, daha önce Tarih Koridoru Derneği’ni yasaklar sırasında sokağa atmak istemişti. Şimdi köpekler öldürülüyor. İzmit Belediyesi geçenlerde bir haber paylaşmış, asfalt yaması yaparak sokağa çıkma yasağını fırsata çevirdiklerini yazmıştı. Görünen o ki, birileri gerçekten bu durumu fırsata çeviriyor ama vatandaşın faydasına değil, normal zamanda yapamayacakları işleri sokaklar ıssızken gerçekleştirmek için kullanıyor” dedi.