Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te yardımlar yerine ulaşıyor

İzmit Belediyesinin Kardeş Eller Projesi aracılığıyla yardım hareketine katılan hayırseverlerin hafta sonu yaptığı bağışlar, İzmitli ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başladı

İzmit Belediyesinin Kardeş Eller
İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, dayanışma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi aileler ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü olmaya devam ediyor. İzmit Belediyesinin Kardeş Eller projesiyle iyiliğe ortak olmak isteyen yardımseverlerin bağışladığı ürünler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediyor.

AİLELERE GÖTÜRÜLÜYOR

İzmit Belediyesinin yardım zincirine katılarak İzmitli komşularının sofrasına bereket getiren hayırseverlerden İsmail Hakkı Tam’ın bağışladığı 5 ton patates ve 3 ton soğan ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmaya başladı. Bağışlanan ürünler Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ramazan paketlerinin yanında ihtiyaç sahibi ailelerine ulaştırılıyor.
BAĞIŞ İÇİN: izmitkardeseller.com
İzmit Belediyesi, ramazan paketleri ve sıcak iftar yemeğiyle her gün yüzlerce ailenin yüzünü güldürmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere katkıda bulunmak isteyen bağışçılar, izmitkardeseller.com adresine girerek ramazan paketi ve iftar desteği verebiliyor. Bağışta bulunmak veya destek almak isteyen vatandaşlar 318 00 00’ı arayarak da detaylı bilgi alabilir.