Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’ten Çınar Atık Uygulaması

İzmit Belediyesi, yeni projesi Çınar Atık Uygulaması ile geri dönüşümde farkındalığa imza atacak. Çınar Atık Uygulaması ile vatandaşlar, hem çevre kirliliğinin önüne geçecek hem de ekonomiye katkı sunacak.

İzmit Belediyesi, yeni projesi

Atıkların geri dönüştürülerek yeniden kazandırılması noktasında çalışmalarına devam eden doğa dostu İzmit Belediyesinin yeni geliştirdiği mobil uygulaması ile vatandaşlar, en yakın geri dönüşüm noktasını öğrenebilecek. Çınar Atık Uygulaması ile vatandaşlar, hem çevre kirliliğinin önüne geçecek hem de ekonomiye katkı sunacak.

EN YAKIN ATIK NOKTASI

İzmit Belediyesi, çevre kirliliğinin azaltılması, atıkların yeniden değerlendirilmesi ile sürdürülebilir çevre konusunda duyarlılığı arttırmak amacıyla Çınar Atık Uygulamasını hayata geçiriyor. Uygulama sayesinde vatandaşlar kendilerine en yakın ambalaj atıkları, cam atıkları, elektronik atıklar, yağ atıkları, tekstil atıkları, pet şişe atıkları, pil atıkları için oluşturulan atık noktalarına ulaşabilecek.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

İzmit Belediyesi, doğaya ve geri dönüşüme katkıda bulunmak için hayata geçirdiği mobil uygulama ile geri dönüşümün hızlandırılmasını ve yaygınlaşmasını amaçlıyor. ARGE çalışmalarının Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ta yapıldığı Çınar Atık Uygulaması ile ilgili www.izmitcinaratik.com ve www.izmit.bel.tr adreslerinden detaylı bilgiye ulaşabilir, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atiknoktalari adresinden uygulamayı indirebilirsiniz.