Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kabir ziyaretleri için şehit ailelerine servis

İçişleri Bakanlığının Ramazan Bayramı

İçişleri Bakanlığının Ramazan Bayramı genelgesine göre şehit aileleri ve yakınları bayramın birinci günü kabir ziyaretlerine gidebilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de şehit ailelerin mezarlık ziyaretlerini zahmetsizce yapabilmelerini sağlamak için ücretsiz servis hizmeti sunacak.

ŞEHİT AİLELERİ KISITLAMAYA TABİ TUTULMAYACAK

Koronavirüs salgını nedeni ile tüm ülkede Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma kısıtlamasına gidilecek. Ramazan Bayramı’nda halk sağlığını korumak adına  bayramlaşmalar, mezarlık ziyaretleri de yapılamayacak. Mezarlık ziyaretleri İçişleri Bakanlığının Ramazan Bayramı genelgesinin y maddesi gereğince şehit yakınları ve ailelerine ise bayramın ilk günü kısıtlamaya tabi tutulmayacak.

3 OTOBÜS İLE 3 AYRI NOKTAYA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, bu kapsamda şehit ailelerinin rahatça mezarlık ziyaretlerini yapmaları için ücretsiz servis hizmeti sunacak. Bu kapsamda Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 24 Mayıs Pazar günü SEKA Cami önünden saat 10.00 -15.00 arasında saat başı olacak şekilde ücretsiz otobüsler hareket edecek. 3 otobüs Bağçeşme Mezarlığı, Asri Mezarlığı ve Kent Mezarlığına şehit ailelerinin ziyaretleri için görev yapacak.