Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürselli çocuklara belediyeden ödül!

Karamürsel Belediyesi, Büyük Önder

Karamürsel Belediyesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bütün dünyayı etkisi altına alan corona virüsüne rağmen coşku içinde kutladı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın, bayramı evlerinde geçirmek zorunda kalan çocuklara yaptığı çağrı büyük ilgi gördü, 23 Nisan çocukları çizdikleri resimleri, okudukları şiirleri ve şarkıları videoya çekip, belediyeye gönderdi.

BÜTÜN ÇOCUKLARA

Çocukların bayram mesajları Başkan Yıldırım’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılarak, bu coşkuya tüm Karamürsel halkı ortak edildi. Başkan Yıldırım, en çok beğeni alan üç çocuğu ödüllendireceğini açıklasa da çocukların performansları öylesine beğenildi ki hepsi birinci ilan edildi. Belediyenin organizasyonuna katılan tüm çocuklara teşekkür eden Başkan Yıldırım, hediyelerini evlerine göndermeye başladı.

EVLERİNE GÖNDERİLİYOR

Karamürsel Belediyesi ekipleri kapı kapı gezerek çocuklara hediyelerini teslim ediyor. Çocukların evde kaldıkları bu süre zarfında hem keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak hem de gelişimlerini destekleyecek hediyeler, çocuklar tarafından sevinçle karşılandı. Karamürsel halkı da hem çocuklarına bayram coşkusunu yaşatan hem de hediyelerle onları sevindiren Başkan Yıldırım’a bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.