Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeş Eller projesine giysi desteği sürüyor

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Kardeş Eller projesine kıyafet bağışlayan Zeynep Özdemir ve Şengül Öztürk ihtiyaç sahibi ailelere destek oldu.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek
İzmit Belediyesi, yardımsever vatandaşlarla ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmaya devam ediyor. İzmit Belediyesinin sunduğu hizmetlere ortak olmak isteyen bağışçılar Dost Eller Mağazası’na katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu doğrultuda yardımseverlerden Zeynep Özdemir, 4 adet erkek, 6 adet kadın, 9 adet kız ve 18 adet erkek çocuk eşofman takımı, 37 çift erkek, kadın ve çocuk ayakkabısı ile 300 adet çorap bağışında bulundu.

EVLİLİK HAYALİ KURANLARA

İzmitli ihtiyaç sahiplerine destek olmak isteyen hayırsever Şengül Özkur ise ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 10 adet gelinlik, 14 adet kına gecesi kıyafeti olan bindallı, 4 adet nişanlık, 4 adet abiye, 2 adet damatlık, 20 adet gelin tacı ve daha birçok ürün bağışı yaptı. Zor durumdaki vatandaşların yanında olmak isteyen yardımseverler 0262 318 00 00 numaralı telefondan veya www.izmitkardeseller.com adresi üzerinden İzmit Belediyesinin yardım hareketine katılabilir.