Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Balaban’a yeni meydan!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Balaban Mahallesi Meydan Projesi yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Balaban Mahallesi Meydan Projesi ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kocaman, yapılan çalışmaları inceleme sonrasında “Kartepe’mizi tüm mahalleleriyle daha modern bir görünüme kavuşturmak için gece-gündüz sahadayız” açıklamasında bulundu.

MEYDANIN ÖZELLİKLERİ

Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Balaban Mahallesi Meydan Projesi düzenlemesi 700 metre kare alanda yapılırken, alan doğal taşlar ile döşenecek. Projede yeşil alanlar ile birlikte modern aydınlatma ve şadırvan da yapılacak. Balaban Merkez Camii altında bulunan çay ocağı ve dinlenme alanı modernize edilirken, 20 metre kare sundurma yapılacak. 

GECE-GÜNDÜZ SAHADAYIZ

Projenin kısa sürede tamamlanacağını belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Balaban’da yapım aşamasında olduğumuz meydan projemiz ve bölgedeki yol genişletme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kartepe’mizi tüm mahalleleriyle daha modern bir görünüme kavuşturmak için gece-gündüz sahadayız. Tamamlandığında burada hep birlikte güzel anılar biriktireceğiz inşallah” açıklamasında bulundu.