Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediyesi coronada durmadan çalışıyor!

Çin’in Wuhan kentinde ortaya

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 önlemleri ve yardımları Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde aralıksız devam ediyor. Covid-19 önlemleri kapsamında Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kartepe genelinde mahalle, cadde ve sokakları titizlikle yıkayarak temiz kalmasını sağlıyor.

EKİP SAYISI 3’E ÇIKARILDI

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde, Kartepe sınırları içindeki inşaat, tamir ve tadilat atıklarından oluşan molozlar Covid-19 salgını önleme çalışmaları kapsamında 3 ekiple, 32 mahalleyi de gezerek oluşan molozları topluyor.

[gallery_metabox]

BAHÇE TEMİZLİĞİNE DİKKAT

Belediye ekipleri özellikle, bahçe temizliği sonrasında oluşan atıkların, mahalle ve sokaklara atılmamasını istediler. Bahçe temizliği sonrasında oluşan molozların belediyeye haber verildikten sonra toplanacağını belirten, belediye ekipleri molozlar alındıktan sonra kontrolsüzce yeniden atılması durumunda ise cezai işlem uygulanacağını hatırlattı.

GÜNDE 100 TON

Çevre sağlığı ve görüntü kirliliği açısından son derece önemli olan moloz toplanması konusunda belediye yetkilileri, “Vatandaşlarımızın bu tür atıklarını gelişigüzel atmamalarını önemle rica ediyoruz. Belediyemize haber verilmesi durumunda ekiplerimizin iş programına göre molozlar en kısa sürede alınmaktadır. Her gün ortalama 80-100 ton arası moloz atığı toplanmaktadır” ifadelerine yer verdiler. Molozların alınması için bildirimle bulunmak isteyen Kartepeliler Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 0 262 316 68 00 nolu telefonu arayarak kayıt açtırabilirler.