Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediyesi toz topraktan kurtuldu!

Kartepe Belediyesi bir süre önce yeni yerine taşındı. Belediye binası çevresindeki çalışmalar Kartepe Kent Meydanı Projesiyle koordineli olarak devam ediyor. Bu kapsamda bölgeye hafta sonu beton döküldü.

Kartepe Belediyesi bir süre

Kartepe Belediyesi bir süre önce yeni yerine taşındı. Belediye binası çevresindeki çalışmalar Kartepe Kent Meydanı Projesiyle koordineli olarak devam ediyor. Bu kapsamda belediye arkasında bulunan ve araçların yoğun olarak kullandığı toprak zeminli stabilize yola haftasonu beton döküldü. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman çalışmaları yerinde takip etti. Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Kartepe Belediyesi ekipleri sahada çalışmalarına devam etti. Ekipler tarafından devam eden çalışmaları Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

ATAEVLER KÖPRÜSÜ

Başkan Kocaman’ın ilk durağı Ataevler Köprüsü oldu. Hızla devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtilirken, Belediye Başkanı Kocaman, Ataevler Köprüsü, Ataevler ve Sarımeşe Mahallerini birbirine bağlayarak güvenli ve sağlıklı bir ulaşım sağlayacak açıklamasında bulundu.

450 METRE UZUNLUĞUNDA

Yaya ve araç geçişinin sağlanacağı köprü 2 şerit halinde 12 metre genişlik, 450 metre uzunluğunda planlanıyor. 8 beton ayak ile 7 açıklı olarak planlanan köprü, tren yolunun üzerinden bağlantıyı sağlayacak.

KANAL ISLAHI

Başkan Kocaman daha sonra Rahmiye Mahallesi’nde yapılan imar yolu çalışmalarını inceledi. Burada yapılan çalışmaların tamamlanması sonrasında Atık Terfi İstasyonu kurulumu yapılacak. Başkan Kocaman, Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından yapımına devam edilen Ertuğrul Gazi Mahallesi kanal ıslahı çalışmalarını da yerinde inceleyerek bilgi aldı.

EKİPLER YOĞUN MESAİ YAPTI

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ertuğrul Gazi Mahallesi Hemşire Sokak’da yol iyileştirme çalışmalarını tamamlarken, Beşevler Camii önünde düzenleme ve Uzuntarla Mahallesi 309.Sokak da yağmur suyu hattı ekipler tarafından tamamlandı.