Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’ye yeni cazibe merkezi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile bir sosyal tesis daha hayata geçiyor. Derbent Meleksuyu mevkiinde kahvaltı ve mesire alanı olarak Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje de sona gelindi. Başkan Kocaman yapımı hızla devam eden tesiste inceleme yaparak proje sorumlularından bilgi aldı.

SAPANCA GÖLÜ MANZARALI

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, Kartepe A.Ş. Genel Müdürü Zafer Arat ve Etüt Proje Müdürü yetkilileri ile tesis de inceleme yaparak gelinen son nokta hakkında bilgi aldı. Sapanca Gölü manzaralı olan tesisi inceleyen Başkan Kocaman “Kahvaltı ve mesire alanımızda… Çalışmalar hızla devam ediyor. Belirlenen takvim uyarınca ara vermeden tesisin yapımı devam etmektedir” açıklamasında bulundu.

NEREDE HAREKET ORADA BEREKET

“Hem Kartepeli hemşehrilerimizin hem de günü birlik turistlerimizin yeni uğrak noktası olacağını düşündüğümüz, Kartepe Kahvaltı ve Mesire alanımız, konumuyla, manzarasıyla, organik lezzetleri ve kaliteli servisiyle kahvaltı tutkunlarının yeni adresi olacaktır” diyen Başkan Kocaman “Bölgemize, hareket ve canlılık getirecektir. Hizmete girmesine az bir zaman kaldı. Hayırlısıyla en kısa sürede açacağız. Nerede hareket, orada bereket vardır. Hayırlı olsun inşallah” dedi.

YENİ UĞRAK NOKTASI

Hazırlanan proje ile Kartepe kahvaltı ve mesire alanı iki katlı 240 metre kapalı alanda hizmet verilecek. Bin metre kare açık alanı olan mesire alanı Sapanca Gölü manzarası ile dikkat çekiyor. Tarihi Hikmetiye Camii’ne yakın olan tesisin ayrıca Derbent-Kartepe yoluna 200 metre mesafesi bulunuyor. Kahvaltı ve mesire alanında kapalı alanda mutfak, bay-bayan mescid, bay, bayan ve engelli wcleri bulunacak. Ayrıca tesise gelecek olan misafirler için 50 araçlık otopark yer alacak.