Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Gölcük’e ne yaptı?

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile birlikte hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile uyum içinde çalıştıklarını belirtti ve kısa süre içinde Gölcük’e önemli hizmetleri kazandırdıklarını dile getirdi.  Başkan Sezer ayrıca şunları söyledi: “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile uyum için çalışmamız sonucunda kısa süre içinde; -Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Yol Genişletme Projesi, -Yazlık Kültür Merkezi Projesi, -Değirmendere Yüzbaşılar Köprülü Kavşak Projesi, -Değirmendere Kapalı Otopark ve Pazar Yeri Projesi, -Karıncadere ve Batakdere Islah Projeleri, -Hamidiye Doğalgaz Projesi ve -Futbol Sahası Projeleri tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine girdi.

YAPILACAK PROJELER

2020 yılında ihalesi yapılan Kavaklı Sahil Yolu Düzenleme Projesi’ne başlanacak. Gölcük Yeni Şehirlerarası Terminal Projesi’ne de başlanacak. Değirmendere Kuruçeşme Sahil Düzenleme Projesi de son aşamaya gelmiş bulunuyor.

BÜYÜKAKIN VE ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e hemşehrilerim adına çok teşekkür ederim. Birlik beraberlik ve uyum içinde, gece gündüz demeden Gölcük için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.