Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Akar ve Hürriyet, Fethiye Caddesi çalışmalarını inceledi

Kocaeli Haber – TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Fethiye Caddesi’nde çalışmaları inceleyerek esnafın fikir, öneri ve taleplerini dinledi.

Kocaeli Haber - TBMM

Kocaeli Haber – 15 yıl sonra İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle yenileme çalışmalarının başladığı Fethiye Caddesi’nde altyapı çalışmalar hızla devam ediyor. TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ile birlikte Fethiye Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyip esnafın fikir, öneri ve taleplerini dinledi.

HÜRRİYET: ESNAFIMIZI MAĞDUR ETMEDEN BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Başkan yardımcıları, koordinatörler ve teknik ekibin sürekli sahada olduğunu belirten Başkan Hürriyet, “Çalışma saatlerinin esnetilmesi talebinde bulunmuştuk, talebimiz sonrası saatler esnetildi. Esnaf çok şükür ki memnun. STK ve Esnaf Masası koordinatörlerimiz sık sık esnafla bir araya geliyor. İKM Başkanımız da esnafın taleplerini bize bildiriyor. Esnafımızı fazla mağdur etmeden hızlıca çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

AKAR: KOCAELİLİLER DE İZMİTLİLER DE MEMNUN KALACAK

TBMM Başkanvekili Akar, “İlçe belediyelerinin kanalizasyon hattı, yağmur suyu hatlarına müdahale etme gibi görevleri yok. Bunun ilerisi için bir tecrübe olduğunu düşünüyorum. Burası İzmit’in en kalabalık caddesi ve bir yerden başlanması gerekiyordu. İnşallah projeyi hayata geçirdiğimizde İzmitliler de Kocaelililer de memnun olacak. Bizler de desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATTI TAMAMLANDI

İzmit Belediyesinin Fethiye esnafının mağdur olmaması adına çalışmalarını bölüm bölüm ilerlettiği Fethiye Caddesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları tamamlandı. Caddede çalışmalarını sürdüren ekipler ayrıca elektrik, doğalgaz ve Telekom hatlarını da koruma altına alarak hatların üstünü kapatıyorlar.