Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Akmeşe’yi boş bırakmıyorlar

Kocaeli Haber – Vatandaşların can ve mal kaybı yaşamaması için kırsalda ve şehir merkezinde çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Akmeşe’de beton parapet yapımlarını sürdürüyor

Kocaeli Haber - Vatandaşların
Kocaeli Haber – İzmit Belediyesi, vatandaşların daha güvenli koşullarda yaya olarak ya da aracıyla ulaşımlarını sürdürebilmeleri ve oluşabilecek kazaların önüne geçmek için ihtiyaç olan bölgelerde plan dahilinde istinat duvarı, beton parapet ve korkuluk yapıyor. Bu kapsamda çalışmalar Akmeşe Cumhuriyet ve Atatürk mahallelerinde dört ayrı bölgede sürüyor.

VATANDAŞ ZARAR GÖRMESİN

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nde toprak ve kaya parçalarının yola düşmesini engellemek, yoldan geçen vatandaşlara ve araçlara zarar vermesini önlemek amacıyla çalışmalara başladı. Hızla sürdürülen çalışmaların birkaç gün içinde tamamlanması planlanıyor.

4 AYRI NOKTADA YAPILIYOR

Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi; 5122. ve 5105. sokakların kesişiminde 35 metre, 5115. ve 5128.sokakları bağlayan yolda 40 metre ve 5126. Sokak ile 5105. Sokak birleşiminde 90 metre uzunluğunda, Akmeşe Atatürk Mahallesi’nde ise 5121.Sokak’ta 45 metre uzunluğunda beton parapet yapılıyor.