Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Başiskele Barbaros Mahallesi Yürüyüş Yolu’nda sona gelindi

Kocaeli Haber – Başiskele Belediyesi, vatandaşların yeşillikler içinde güvenli bir şekilde spor yapmaları adına ilçeye yeni yürüyüş yolları kazandırmaya devam ediyor.

Kocaeli Haber - Başiskele

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hemşehrilerinin doğayla iç içe güvenli ve konforlu bir şekilde spor yapabilmeleri için ilçeye yeni spor alanları kazandırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Başiskele’nin en kalabalık nüfusuna sahip mahallesi olan Barbaros Mahallesi Yürüyüş Yolu Caddesi üzerinde yapımına başlanan yürüyüş yolu; vatandaşların yürüyüş, koşu ve bisiklet sürme gibi spor aktivitelerini yapabileceği bir alan olacak. İSU Başiskele Şube Binası’ndan başlayarak Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yanından Döngel Vadisi Millet Bahçesi’ne kadar uzanan Yürüyüş yolu, çalışmalar tamamlandıktan sonra bölge halkının isteklerini büyük oranda karşılayacak.

650 METRE UZUNLUĞUNDA

Toplam uzunluğu 650 metre olan parkurun içerisinde 2 metre genişliğinde yürüyüş ve 2  metre genişliğinde bisiklet yolu bulunuyor. Peyzaj çalışmaları sonrası estetik bir görünüme bürünen parkurda vatandaşlar spor yaparken huzur da bulacak. Bunların yanı sıra parkur içerisine vatandaşların spor sonrası soluklanabilmesi adına belli aralıklara banklar ve çevrenin kirletilmemesi adına caddenin bütünlüğüne uygun çöp kovaları yerleştirildi.