Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Başiskele meclisi tartışmasız tamamlandı

Kocaeli Haber – Başiskele Belediyesi 2021 yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kocaeli Haber - Başiskele

Başiskele Belediyesi 2021 yılı Eylül ayı 8. Olağan Meclis Toplantısı meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün başkanlığında bugün toplanan belediye meclisi, açılış ve yoklama ile başladı. Başiskele Belediyesi’nin bir önceki birleşime ait üyelere dağıtılan Karar Tutanağı oylanarak kabul edildi. Meclis gündem maddelerine geçilmeden önce İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Birim Müdür ve Üst Yönetici ataması ile ilgili bilgi sunumu yapıldı.

18 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Demokratik bir ortamda geçen Başiskele Beledyesi’nin Eylül Ayı Meclisi’nde gündemin 1, 2, 4, 5, 6, ve 7. maddelerinden oluşan İmar Komisyon Raporu ile 3. maddenin süre uzatımı talebi oy birliğiyle kabul edildi. İmar Komisyonu tarafından hazırlanan gündemin 8. maddesi ise oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis gündeminin 9. ve 10. maddelerinin süre uzatımı talebi oy birliğiyle kabul edilirken; 11, 12, 13, 14 ve 15. maddelerinde yer alan imar planı değişikliği yapılması ile ilgili teklif yazılarının İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Zabıta Müdürlüğü’nün 14.08.2021 tarihli 8944 sayılı, Pazar yeri (Yeşilyurt Mahallesi) kurulması ile ilgili teklif yazısını içeren gündemin 16. Maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN REHABİLİTASYON MERKEZİ

Başiskele Belediye Meclisi’nde sokaktaki can dostlarımız için de önemli bir karar alındı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 19.08.2021 tarihli ve 9136 sayılı, sokak hayvanlarının rehabilitasyonunun sağlanması amacı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başiskele Belediyesi arasında protokol yapılması ile ilgili teklif yazısını içeren gündemin 17. Maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Yol Harcamalarına Katılım Payı ile ilgili teklif yazısını kapsayan gündemin 18. Maddesinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Başiskele Belediyesi’nin Ekim ayı toplantısının 5 Ekim Salı günü saat 15:00’te yapılması oy birliğiyle kabul edildi.