Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Derince’de çalışmalar 5 mahallede sürüyor

Kocaeli Haber – Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU’yla birlikte gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları ilçe genelinde beş mahallede devam ediyor

Kocaeli Haber - Derince

Kocaeli Haber – Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ilçeye 168,5 milyon TL tutarında altyapı ve üstyapı yatırımı yapılıyor. İlçe merkezindeki on mahalleyi kapsayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatının yenilendiği Derince’de altyapısı biten bölgelerde ise etap etap üstyapı düzenlemeleri devam ediyor.

BAŞKAN AYGÜN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de ilçe genelinde devam eden altyapı ve üstyapı düzenlemelerini yerinde inceleyerek, sahadaki son durumu yakından takip ediyor. Derince’nin geleceğine yatırım olarak nitelenen altyapı ve üstyapı düzenlemeleri kapsamında Yenikent Mahallesi’nde çalışmalar tamamlandı. Altyapıları tamamen yenilenen Fatih, Çınarlı ve Mersincik mahallelerinde üstyapı düzenlemeleri sürerken, İbni Sina Mahallesi’nde altyapı, Yavuz Sultan Mahallesi’nde ise altyapı ve üstyapı çalışmaları eş zamanlı olarak yapılıyor.