Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Hürriyet imam hatiplilere gitti

Kocaeli Haber -İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Başkanı Ali Küçükkeskin’i ziyaret etti.

Kocaeli Haber -İzmit Belediye

Kocaeli Haber – İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği’nin (KİHMED) 16. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Ali Küçükkeskin’i ziyaret etti. Ziyarette, İzmit Belediyesi Başkan Vekili ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Ünal Özmural ve Dilek Yalçın, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç ve Birol Sağlam, Koordinatörler Ozan Aksu ve Hakan Yalçın ile CHP İl Başkan Vekili Birgül Gök de hazır bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Hürriyet, KİHMED Başkanı Ali Küçükkeskin ve yönetimine yeni dönemlerinde başarılar diledi. Ali Küçükkeskin de genel kurullarında İzmit Belediyesinin kendilerini yalnız bırakmadığını ve desteklerini yanlarında hissettiklerini belirterek Başkan Hürriyet ve üst yönetim ekibine teşekkür etti.