Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber…Hürriyet, İzmit’i aştı Kandıralı işçilere ulaştı

Kandıra Selimköy Mahallesi Muhtarı Ahmet Altın’ın talebini geri çevirmeyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, köydeki fındık tarlalarında çalışan mevsimlik işçilere şapka ve maske gönderdi.

Kandıra Selimköy Mahallesi Muhtarı

Kocaeli Haber…İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Selimköy Mahallesi’ne mevsimlik olarak çalışmak için gelen işçilere steril maske ve şapka gönderdi. Başkan Hürriyet’in, Kandıra’nın kırsal mahallesi Selimköy’e ulaştırdığı steril maske ve şapkaları alan mevsimlik işçiler büyük bir mutluluk yaşadı.

“TOPRAK ANA FATMA BAŞKAN”

Başkan Hürriyet, Kandıra Selimköy Mahallesi Muhtarı Ahmet Altın’ın işçiler için istediği maske ve şapka talebine anında karşılık verdi. İzmit Belediyesi Muhtarlar Masası Koordinatörü Süleyman Şen’den maske ve şapkalarını alan işçiler büyük bir mutluluk yaşarken, ‘Çifti Dostu Fatma Başkan’, ‘Toprak Ana Fatma Başkan’, Köylü Seni Seviyor’, İzmit Seninle Güzel’, ‘İyi ki Varsın Başkanım, ‘Çiftçi Seni Seviyor’ gibi pankartlarla Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.

kandira ciftciler hurriyet