Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Şener Söğüt: Hizmet için varız

Kocaeli Haber – Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti, kamyoncu esnafıyla bir araya geldi. Başkan Söğüt, “Kaynaklarımızı en etkin şekilde kullanarak işin aciliyetine göre projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.

Kocaeli Haber - Körfez

Kocaeli Haber -Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif seçimi sonrasında başkanlığa gelen Yaşar Ateş ve yönetimini makamında ağırladığını belirten Başkan Söğüt, “Kooperatif Başkanımız ve ekibi kongre sonrası bizi ziyaret ettiler. Orada ufak çaplı sizlerin talepleriyle ilgili sohbetimiz olmuştu. Bizler de iade-i ziyareti daha erken yapmak istedik ama yoğunluktan dolayı biraz geciktik” dedi.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI

“Sizler ekmeğini direksiyon sallayarak kazanan, belki de ömrünün büyük çoğunluğu yollarda geçen bir meslek sahibisiniz” diyen Başkan Söğüt, “Gerçekten zor bir meslek. Çok şükür şimdi Türkiye’nin dört bir yanında yollar, tüneller ve köprüler yapıldı. Ulaşım ağımız gerçekten çok güzel. 20 yılda bu memlekete 70 yılda yapılan kadar yatırım yapıldı. Bolu Tüneli örneği var. Kaç hükümet gördü bitmedi. Tamamlamak yine Cumhurbaşkanımıza tamamlamak nasip oldu.

Kocaeli Haber - Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti, kamyoncu esnafıyla bir araya geldi. Başkan Söğüt, “Kaynaklarımızı en etkin şekilde kullanarak işin aciliyetine göre projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.500 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Bizler de şimdi Körfez’de ciddi bir altyapı yatırımı gerçekleştiriyoruz. 500 milyon TL’lik bir çalışma. Pandemi dolayısıyla yaşanan sıkıntıya rağmen yatırımı durdurmadık. Her yağmur sonrası bazı mahallelerimizde sorun yaşıyorduk. Evlerin bodrum ve zemin katları su doluyordu. Bunu çözmemiz lazımdı. 2023’ün başında da bu sorunu tamamen çözmüş olacağız” dedi.

BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

“Biz bu şehrin hizmetkârlarıyız” diyen Başkan Söğüt, “STK ve dernek ziyaretlerimizde de açık bir şekilde dile getiriyoruz. Sizlerin gördüğü bir eksiğimiz varsa bizlere iletin. Çünkü sizler aynı zamanda bizim gözümüz kulağımızsınız. Bu kenti daha yaşanabilir hale getirmek için sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra üyelerden gelen talep ve önerileri dinledi.