Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uzunbey Köprüsü yükseliyor!

Kartepe Uzunbey Mahallesi’nde inşaatına başlanan Uzunbey Köprüsü’nde kazıklar çakılıyor. Köprüde 23 adet kiriş olacak ve bölge ihtiyacını karşılayacak.

Kartepe Uzunbey Mahallesi'nde inşaatına

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Uzunbey Mahallesi’nde hummalı bir çalışma var. Kartepe Belediyesi mahalle halkının ihtiyacı olan büyük bir köprüyü inşa etmeye başladı. Köprü inşaatı için kazıklar çakıldı. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Uzunbey Mahallesi’nde yapımına devam edilen Uzunbey Köprü çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Kocaman’a Uzunbey Mahalle Muhtarı Nuran Öztürk de eşlik etti.

23 KİRİŞ MONTE EDİLECEK

Ağır tonajlı araçların çok sık kullandığı Uzunbey Mahallesi’nde bulunan köprü revizyonu alınan yatırım kararı ile inşaat çalışmaları başladı. Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 24.50 metre uzunluğunda ki Uzunbey Köprüsünde 100 cm uzunluğunda 23 adet kiriş montajı yapılacak.

PANDEMİ SONRASI HİZMETLER

İnceleme sonrasında değerlendirme yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bölge halkımızın ve muhtarlarımızın köprümüzün revizyonu ile ilgili talepleri vardı. Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucunda yatırım kararı alındı ve pandemi normalleşme süreci ile birlikte hemen çalışmalarımızı başlattık. Revizyon tamamlanınca köprümüz ve ulaşım daha konforlu ve güvenli bir hale gelecek. Her geçen gün hizmetlerimize hız veriyoruz, şimdiden hayırlı olsun, uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

BÖLGENİN ÖNEMLİ İHTİYACIYDI

Uzunbey köprü çalışmalarının başlamasıyla memnuniyetlerini dile getiren Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarı Yücel Turak ve Uzunbey Mahalle Muhtarı Nuran Öztürk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Büyükakın ve Kartepe Belediye Başkanımız Kocaman’a çalışmaları başlattıkları için teşekkür ediyoruz. Bölgemizin önemli ihtiyaçlarından biriydi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.