Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de corona virüsüne yoğun denetim..!

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, diğer kurumlar ile müşterek olarak AVM ve diğer işyerlerinde corona virüsü tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştiriyor.

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri corona virüsü denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kocaeli Valiliği bünyesinde İl Ticaret Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı personellerinden oluşan ekipler, özellikle İzmit ve Gebze ilçelerinde corona virüsüne karşı alınan tedbirler doğrultusunda denetimlerini sıkı bir şekilde uyguluyor.

AVM’LERDE MÜŞTEREK DENETİMLER YAPILIYOR

Büyükşehir Zabıta ekipleri İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusundaki denetimler kapsamında, AVM ve şehir içindeki iş yerlerini diğer kurumlardaki personeller ile birlikte denetliyor. Denetimlerde iş yerleri çalışanlarına maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda alınan tedbirler hatırlatılıyor.

LOKANTA VE KAFELER DE DENETLENİYOR

Lokanta, pastane, kafe, kahvehane ve diğer işlerindeki denetimleri, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kendi sorumluluk sahasındaki yerlerde gerçekleştiriliyor. Yine buradaki denetimlerde de hijyen, maske, sosyal mesafe ve corona virüsü kapsamında alınan tedbirlerin uygulaması konularında kontroller yapılıyor.