Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de mesai saatleri değişti!

Yeni Kontrollü Normalleşme kararları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği’nin mesai saatleri değişti. Kocaeli Büyükşehir mesai saatleri ve Kocaeli Valiliği mesai saatleri haberimizde

Yeni Kontrollü Normalleşme kararları

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kademeli normalleşme açıklaması yaptı. Kocaeli, turuncu renkte yüksek riskli iller arasında yer aldı. Yeni Kontrollü Normalleşme kapsamında Kocaeli’de kamu kurumları ve belediyelerde mesai saatleri de değişti. 

Kamu kurumları ve belediyelerde yeni mesai saati 08.30-17.00 olarak açıklandı.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MESAİ SAATLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan duyuruda, “Hemşehrilerimizin Dikkatine! Kontrollü Normalleşme sürecinin başlamış olması nedeniyle 2 Mart 2021 Salı günü itibarıyla mesai saatlerimiz 08.30-17.00 olarak güncellenmiştir.”

KOCAELİ VALİLİĞİ MESAİ SAATLERİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da “Değerli Kardeşlerim, Kocaeli İlimizde Valiliğimizce kamuda mesai saatleri yarın sabahtan itibaren sabah : 0.8.30 / 13.00  Öğle : 13.30 / 17.00 olarak belirlenmiştir. Saygıyla duyurulur” dedi.

Kocaeli Valiliği internet sitesinden yapılan duyuruda, “Koronovirüs ile mücalede alınan yeni tedbirler kapsamında; İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerin mevzuatlarında belirtilen çalışma saatleri saklı kalmak kaydıyla, (7/24 çalışma saati uygulaması ile zorunlu hizmetleri yürüten, vardiya usulü ile çalışan kurum ve kuruluşlar ile Emniyet, Jandarma, Sağlık, 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD, Zabıta  hariç) tüm kurum ve kuruluşların mesai saatlerinin 02.03.2021 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar 08.30-13.00 /13.30-17.00 saatleri olarak uygulanması Valiliğimizce uygun görülmüştür.” denildi.

Kocaeli Valiligi Mesai Saatleri