Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KODELİG’23’te kazanan okullar belli oldu

532 öğrencinin katıldığı KODELİG’23 yarışmalarının 3. gününde kazanan okullar belli oldu. Ödüller KKM’deki törende verilecek.

532 öğrencinin katıldığı KODELİG'23

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi ve diğer paydaşlar iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen KODELİG’23 Robotik Kodlama yarışmasında kazanan okullar belli oldu. 3 gün boyunca nefes kesen mücadelelere şahit olan yarışmalarda katılımcılar dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Bilginin ve teknolojinin ön plana çıktığı yarışmalar sonunda kazanan takımlar başarılarını doyasıya kutladı.

ÖDÜLLER KONGRE MERKEZİNDE SAHİPLERİNİ BULACAK

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda gerçekleştirilen; Tasarla Çalıştır, Siber Güvenlik Bayrağı Yakala (CTF Ulusal), Çizgi İzleyen, GezGör Kocaeli, Mini Sumo, Hedefi Bul, Temel Çizgi İzleyen, Robotik Halk Oyunları yarışmalarında ise heyecan dolu anlar yaşandı. Kazanan takımların doyasıya eğlendiği yarışmalar sonrasında ödüller 27 Ekim Cuma Günü saat 14.00’te Kocaeli Kongre Merkezinde (KKM) Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in de katılacağı programla verilecek.

KODELIG23te kazanan okullar belli oldu 3

İŞTE KAZANAN OKULLAR

3 gün süren yarışmalar sonunda kazanan okullar ise şöyle oldu;

SİBER GÜVENLİK (CTF) (ULUSAL) YARIŞMA KATEGORİSİ

1.   Teknopark İstanbul MTAL

2.   Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi

3.   İstanbul Atatürk Fen Lisesi