Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez akıllı belediyeciliğe geçti

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Körfez İlçe Temsilciliğini ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, “Belediyemizi akıllı belediyecilik uygulamaları ile geleceğin dünyasıyla uyumlu hale getiriyoruz” dedi

Serbest Muhasebeciler ve Mali

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Körfez İlçe Temsilciliğini ziyaret etti. Başkan Şener Söğüt’e ziyarette Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt ile birlikte AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti. Başkan Söğüt’ü, İlçe Temsilcisi Osman Türk ve yönetimi karşıladı.

YANIMIZDA OLMANIZDAN MUTLUYUZ

Ziyareti dolayısıyla Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür eden KSMMMO İlçe Temsilcisi Osman Türk, “Mesleğimizin gelişimi adına çalışmalar yapıyoruz. İlçe protokolümüzün bu özel günde yanımızda olması bizleri sevindiriyor. Başkanımıza ve bizleri unutmayarak ziyaretimize gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ORTAK AKIL İLE ADIM ATIYORUZ

Başkan Şener Söğüt de Osman Türk ve yönetimi nezdinde tüm muhasebecilerin haftasını kutladığını belirterek, “Odalarımızın ve STK’larımızın güçlü ve çeşitli olması

Bizler için ve bu kent için önemli. Çünkü sizler demokratik sistemin önemli bir bileşenlerindensiniz. Bizler de bu kent için atacağımız her adıma ‘ortak akıl’ ilkesiyle sizlerin görüş ve önerilerinize göre yön veriyoruz.

KENTİN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİYDİ

Bu kentin geleceğini düşünerek attığımız adımlardan bir tanesi de 450 milyon TL’vergi ve SGK borcumuzu ödemek oldu. Muhalefet eleştirdi ama bizler o borcu ödeyerek bu kentin geleceğini kurtardık. Sizler de iyi bilirsiniz bu fırsatlar kolay kolay karşımıza çıkmaz. Sadece yıllık faizi 6-7 milyon lira olan o borcu ödemek için 10’larca yıl bu kente çivi çakmadan beklememiz gerekirdi.

KAMU KURUMLARIMIZ TAŞINACAK

Sarnıç Han bu kent için önemli projelerden biri. Hem konumu hem de görünümü itibariyle. Bir katını da kamuya verdik. Buraya nüfus, vergi dairemiz veya tapu müdürlüğümüzden biri taşınacak. Kaymakamlık binamız gerçekten o yoğunluğu kaldıramaz durumda. Üst katında da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz ile kent kütüphanesi yapıyoruz. Sarnıç Han gerçek bir yaşam merkezine dönüşüyor” dedi.

16 YAZILIMI ENTEGRE ETTİK

“Belediyemizi akıllı belediyecilik uygulamaları ile geleceğin dünyasıyla uyumlu hale getiriyoruz” diyen Başkan Söğüt, “Bu konuda ciddi bir atılım içindeyiz. 2 yılda 16 yazılımı belediyemize entegre ettik. İş yeri ruhsatlarını online sistem üzerinden veriyoruz. Mobil Uygulama ve ULAKBEL sistemi ile vatandaşlarımızla iletişimi daha kolay ve takip edilebilir hale getirdik. Varlık yönetim sistemi ile de her adımımızı görüyoruz” dedi.  Söğüt konuşmasının sonunda Osman Türk ve meslektaşlarının 1-7 Mart Muhasebeciler Haftasını kutladı.

 

youtube izlenme