Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Belediyesi’ne ulaşım artık farklı!

Körfez Belediyesi’nin iletişim numarası değişti. Belediyeden yapılan açıklamada çağrı merkezinin 7 gün 24 saat aktif olacağı açıklandı.

Körfez Belediyesi’nin iletişim numarası

Körfez Belediyesi iletişim numarasının değiştiğini açıkladı. Belediyeden yapılan açıklamada çağrı merkezinin 7 gün 24 saat aktif olacağı belirtildi.

Körfez Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Körfez Belediyesi, modern belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen projeler kapsamında halka daha kaliteli hizmet sunabilmek ve vatandaşın kolay ulaşımını sağlayabilmek adına 444 8 411 numaralı hattı hizmete aldı. Körfez Belediyesi, modern belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen projeler kapsamında halka daha kaliteli hizmet sunabilmek ve vatandaşın kolay ulaşımını sağlayabilmek adına 444 8 411 numaralı hattı hizmete aldı. Vatandaşlar Çağrı Merkezi üzerinden 7 gün 24 saat boyunca taleplerini iletebilecek.

SMS İLE BİLGİLENDİRME

Çağrı Merkezi, vatandaşların taleplerine hızlı ve etkili bir şekilde ele alarak UlakBel sistemi üzerinden ilgili birime iletecek ve SMS ile de vatandaş bilgilendirilecek. Vatandaşlar da SMS’te yer alan link üzerinden iş akışını takip edilebilecek.”