Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez'e yeni tesis geliyor

Körfez Belediyesi Yarımca Sosyal Tesisleri kısa bir süre sonra vatandaşın hizmetine açılacak

Körfez Belediyesi Yarımca Sosyal

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün göreve gelmesi sonrasında hayata geçirilen Kirazlıyalı Sosyal Tesisleri’nin ardından Yarımca Sosyal Tesisleri de Yarımca Sahili’nde kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Başkan Şener Söğüt, dün çalışmaların devam ettiği Yarımca Sahili Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Başkan Söğüt’e; Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve Sosyal Tesisler Koordinatörü Ömer Güney de eşlik etti.

VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTUYORUZ

Seçim öncesinde ve sonrasında Yarımca bölgesindeki vatandaşların Yarımca Sahili’nde bir sosyal tesis olması noktasında taleplerde bulunduklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Vatandaşlarımıza bizler de bir söz verdik ve kısa süre içerisinde bulun çalışmasını yapacağımızı belirttik. Bugün o sözü tutuyor olmanın verdiği mutlulukla çalışmaları yerinde inceledik.

BÖLGEYE YAKIŞAN BİR TESİS

Halkımıza yakışan bir tesis olacak. Tütünçiftlik ve Kirazlıyalı Sosyal Tesislerimiz ile aynı konseptte olacak. Çalışmalarda sona doğru gelindi. Tesisimizi en kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine açacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aldı.