Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Hacıosman’a asflat..!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Hacı Osman Mahallesi ve Yeniyalı Mahallesi’nde çalışma yürüttü.

Körfez Belediyesi Fen İşleri

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belirli program çerçevesinde ilçe genelinde aynı anda eş zamanlı çalışmalar yürüten ekipler, son olarak Hacı Osman Mahallesi ve Yeniyalı Mahallesi’nde daha önce tespiti yapılan bölgelerde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR YAPILDI

Yeniyalı Mahallesi’nde vatandaşların talepleri ve ekipler tarafından yapılan tespitler sonrasında Cömert Sokak’da çalışma gerçekleştirdi. Ayrıca Hacı Osman Mahallesi’nde Alev Sokak’ta da asfalt serim çalışması ekipler tarafından başlanarak tamamlandı.

BÖLGE BÖLGE YAPILIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Ekiplerimizi ihtiyaç duyulan tüm güzergâhlarda asfaltlama çalışması için seferber ettik. Şuanda şehrimizin büyük mahallelerimiz arasında yer alan Yeniyalı Mahallemizde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımız ara vermeksizin devam edecek” dedi.