Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez işçisine yüzde 20 zam

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, enflasyon ve yaşanan fiyat artışları sonrasında belediye işçilerinin yevmiye ve tüm sosyal haklara yüzde 20 zam yaptıklarını belirtti.

Körfez Belediye Başkanı Şener

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yılbaşında yapılan yeni sözleşme ile en düşük işçi maaşını 15 bin TL’ye çekmişti. Ama enflasyon ve yaşanan fiyat artışları sonrasında Başkan Söğüt, çalışanları enflasyon ve fiyat artışlarına karşı koruyacaklarını belirtmişti. Başkan Söğüt bugün Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ertuğrul Çınar ve sendika yöneticileri ile bir araya geldi.

BAŞKAN SÖĞÜT, “HAYIRLI OLSUN”

Yapılan toplantı sonrasında Başkan Şener Söğüt, işçilerin yevmiye ve sosyal haklarına yüzde 20 oranında zam yaptıklarını belirtti. Başkan Söğüt, “Ocak ayında yeni sözleşmemizi yapmıştık. Ama enflasyon ve yaşanan fiyat artışları sonrasında işçilerimizi de korumak adına yevmiyelerine ve sosyal haklarına yüzde 20’lik zam yaptık. Bizler Körfez Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Gece gündüz bu kent için ter döken mesai arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İŞÇİLER MUTLU OLDU

Başkan Şener Söğüt daha sonra Belediye-İş Şube Başkanı Ertuğrul Çınar ile birlikte sözleşmeyi imzaladı. Belediye-İş Kocaeli Şube Başkanı Ertuğrul Çınar da Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederek, “Başkanımıza tüm işçi arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldu” ifadelerini kullandı.