Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de eylül ayı meclisi gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis gündeminde yer alan 10 madde görüşülerek karara bağlandı.

Körfez Belediyesi Eylül Ayı

Körfez Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Vekili Faruk Denli’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ile başlayan meclis toplantısında ilk olarak İmar ve Şehircilik Komisyonu’nun raporu görüşüldü. 1/1000 ölçekli İmar Planı Plan Hükümleri Değişikliği itirazları ele alındı.

BAŞKAN SÖĞÜT’E YETKİ VERİLDİ

Körfez Belediyesi’nin 2024 yılı bütçe performans programı da oy çokluğu ile kabul edilirken, İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bir aracın hibe edilmesi için oy birliği ile karar verildi. Ayrıca Başkan Söğüt’e İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü ile protokol yapmak üzere yetki verildi.

TEK TEK KARARA BAĞLANDI

Diğer maddelerin de görüşülmesi ve karara bağlanması ile dilek temenni kısmına geçildi. Meclis üyeleri dilek temenni kısmında vatandaşların kendisilerine ilettikleri ve kendi gördükleri konular hakkında bilgilendirmelerde ve taleplerde bulundu. Gündem maddelerinin tamamlanası sonrasında da Ekim ayı meclisinin 3 Ekim’de yapılması kararlaştırıldı.