Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de gönüllüler 50 bin maske üretti

Körfez Kent Konseyi bünyesinde

Körfez Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan ve tamamı gönüllülük esasıyla çalışan 50 kişilik ekip, bugüne kadar 50 bin maske üretimi gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de üretimin yapıldığı alanı ziyaret etti. Salgının başladığı ilk günden itibaren gönüllü olarak vatandaşların maske ürettiği alanda, ilk olarak Körfez Devlet Hastanesi için başlatılan üretim tüm kamu kurumları için gerçekleştirilmeye başlandı.

GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞIYORLAR

Bugüne kadar 50 bin maskenin üretildiği ve 10 binin sağlıkçılara, 40 binin de Körfezlilere dağıtıldığı üretim yerini inceleyen Başkan Şener Söğüt, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Söğüt, “Halkımızın sağlığını korumak için canla başla çalışan Sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımız için gönüllü olarak maske üretimi gerçekleştiren Körfez Kent Konseyimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde görmek istedik.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE

Kamu kurum ve kuruluşlarımızdan Sivil Toplum Kuruluşlarına kadar bu mücadelede herkesin birlik ve beraberlik içerisinde, koordineli bir şekilde sahada olduğunu görebiliyoruz. Bundan dolayı da tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi aldı.