Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köseköy Köprülü Kavşağı’nda yollar yapılıyor

Covid-19 pandeminin önlemleri sebebiyle

Covid-19 pandeminin önlemleri sebebiyle bütün yatırımlar askıya alınmıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar ile Covid-19 vakalarının azalması ile Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, yatırımlara devam kararı aldı. Köseköy Battı-Çıktı yanında bulunan Ankara Caddesi’nde çalışmaların tamamlanması için ekipler hızla harekete geçti.

KESİNTİSİZ ULAŞIM

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından D-100’deki araç trafiğinin yoğunluğunu azaltmak ve kesintisiz hale getirmek için Kartepe ilçe merkezine bağlantı sağlayan ve İstanbul- Ankara karayolu trafiğini taşıyan Köseköy Köprülü Kavşağı Ankara Caddesi’nde çalışmalar yeniden başladı.

AY SONUNDA BİTMESİ PLANLANIYOR

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara Caddesi’nde 400 metre uzunluğunda perde duvar, 400 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde beton yol yapımının yanı sıra havai hat olarak geçen elektriklerin yer altına alınma çalışmaları da tamamlanıyor. Yapılan çalışmaların ay sonuna kadar bitmesi planlanıyor.

EVDE KALMAYA TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM

Yapılan çalışmalar hakkında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Koronavirüs ile mücadele Sağlık ve İçişleri Bakanlıklarımızın talimatları doğrultusunda gece-gündüz devam ediyor. Pandemi başladığından itibaren tüm enerjimizi tüm imkanlarımızı bununla mücadeleye ayırdık, bunu yaparken de personelimizin sağlığını, can güvenliğini düşünerek gerekli düzenlemeleri yaptık. Son günlerde Sağlık Bakanlığımızdan yapılan açıklamalar, veriler ışığında ölüm ve vaka sayımız azalıyor. Bu pandemi tehlikesi sona erdi demek değil. Dikkatli ve tedbirli olmaya devam ederek yarım kalan yatırımlarımızı hızlandırdık. Herşey iyimser şekilde ilerlemeye devam ederse, beklediğimiz takvim çerçevesinde tamamlamayı hedefliyoruz. Covid 19 daki başarımızı tedbir alarak ve bunlara uyarak kazandık. Covid-19’u ciddiye almaya devam edelim” ifadelerini kullandı.