Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOTO eğitimine yoğun ilgi!

KOTO tarafından yeni gelen üyeler için başlatılan eğitim programları yoğun ilgi görüyor.

KOTO tarafından yeni gelen

Üyelerine büyük değer veren Kocaeli Ticaret Odası’nın (KOTO) ‘Yeni Üye Bilgilendirme Eğitimleri’ yoğun ilgiyle gerçekleşiyor. Eğitimlerde KOTO üyesi olmanın ayrıcalıkları anlatılırken, ticarete dair altın değerinde öneriler de sunuluyor.

PROF. BAYRAKTUTAN EĞİTİM VERDİ

Kocaeli Ticaret Odası’nın 2020 yılı itibariyle başlattığı ve hizmetlerin yerinde anlatıldığı ‘Yeni Üye Bilgilendirme Eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Yeni kayıt olan Oda üyelerine yönelik gerçekleşen eğitimlerde, üyeler Oda hizmet binasında ağırlanarak, KOTO İdari İşler Servisi Şefi Hüseyin Aydın tarafından, Oda’nın organizasyon yapısı, Kocaeli Ticaret Odası hizmet birimleri hakkında bilgiler sunuluyor. Akabinde, Oda Ekonomi Danışmanı Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan tarafından, altın değerinde ticari tavsiyeler paylaşılıyor.

ATALAY VE ERENKAYA DA KATILDI

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Şubat ayı eğitimlerine ilgi yoğun oldu. KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Atalay ve Yusuf Erenkaya’nın da yer aldığı programda, katılımcılara önemli bilgiler sunuldu. Türkiye’de örneği olmayan uygulamadan çok memnun kalan yeni Oda üyeleri, KOTO’ya teşekkür ederek, talep ettikleri hizmetleri de doğrudan iletme imkanı buldu. KOTO’nun ‘Yeni Üye Bilgilendirme Eğitimleri’ her ayın ikinci Salı günü gerçekleşecek.