Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Küçük Bahar’dan Hürriyet’e, 1 yıl sonra sürpriz

Başkan Hürriyet’in geçtiğimiz yıl pasta göndererek doğum gününde yaptığı sürprizi unutmayan küçük Bahar, paylaştığı video ile Başkan Hürriyet’e doğum gününde sürpriz yaptı.

Başkan Hürriyet’in geçtiğimiz yıl
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz yıl İzmit Belediyesine ulaşan küçük Bahar’ın annesinin isteğini kırmayarak, 9 yaşına giren Bahar’a doğum gününde pasta ve hediyeler göndermişti. Başkan Hürriyet’in kalplere dokunan sürpriziyle küçük Bahar bir hayli mutlu olmuş, Bahar’ın annesi, “Bu kadar işinizin arasında bizi unutmadınız. Gerçekten çok mutlu olduk. Bizim için ölümsüz bir anı oldu” diyerek teşekkürlerini iletmişti.

İYİ Kİ VARSIN FATMA TEYZE

İzmit Belediyesinin evine giderek doğum gününü kutladığı küçük Bahar da o gün çok mutlu olurken, bu kez de Bahar, Başkan Hürriyet’in yaş gününü unutmadı. Hürriyet’in doğum günü olan 20 Mart’ta bir video çekerek doğum günü mesajını ileten Bahar, gönderdiği doğum günü videosunda, “Fatma Teyze merhaba ben Bahar. Pandemide beni yalnız bırakmayıp doğum günümü kutlamıştın. Beni yalnız bırakmamıştın. Ben de senin doğum gününü kutlamak istedim. İyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun.” sözleriyle Başkan Hürriyet’e minicik kalbinden taşan vefası ve kocaman sevgisini gönderdi.

HÜRRİYET’İ DUYGULANDIRDI

Bu yıl hem personelin hem de ailesi ve arkadaşlarının yaptığı sürprizlerle çok özel bir doğum günü geçiren Başkan Hürriyet, geçen yıl ki kutlamayı unutmayan minik kızın bu vefası karşısında oldukça duygulandı. Video mesajını izleyen Başkan Hürriyet, “Yaptığımız işin en güzel tarafı bu işte. İnsanlara hele de çocuklara dokunabildiğimizi görmek, onların minicik kalplerinde böylesine yer etmek benim için her türlü zorluğa değer. Bu mutluluğu tarif edemem” ifadelerini kullandı.
28 NISAN