Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Baştürk göreve başladı

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü olarak atanan Mehmet Baştürk, göreve getirilmesinin ardından vakit kaybetmeden indiği sahalara hızlı bir giriş yaptı.

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet
İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Baştürk göreve başladı. Kısa bir süre önce göreve başlayan Mehmet Baştürk, tek tek tüm mahalle muhtarlıklarını geziyor. Baştürk, gerçekleştirdiği ziyaretlerde mahallelerde yapılacak projeler üzerine fikir alışverişi yaparak, mahallelinin sorun ve taleplerini dinliyor.

TALEPLERİ TEK TEK DİNLEDİ

Göreve gelir gelmez sahaya çıkan Baştürk Veliahmet, Hacıhızır, 28 Haziran, Yassıbağ, Kulmahmut, Alikahya Cumhuriyet ile Fevzi Çakmak, Yenimahalle, Çubuklubala, Kuruçeşme Doğan, Hatipköy, Akpınar, Şirintepe, Cumhuriyet, Cedit, Çukurbağ, Tepeköy, Kabaoğlu ve Malta Mahalle Muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarlar aracılığıyla mahallelinin isteklerini dinledi.

BAŞKAN’IN SELAMINI İLETTİ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileten Baştürk, muhtarlar aracılığıyla mahallelinin ihtiyaçlarını belirlemeyi önemsediğini ve sıkı bir iletişim halinde tüm sorunların zamanla çözüleceğini belirtti. Baştürk, İzmit’in tüm mahalle muhtarlıklarını ziyaret etmeye devam edecek.