Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İzmit yeniden “Bismillah” dedi: İzmit Belediyesini alacağız!

MHP İzmit İlçe Başkanlığı görevine atanan Kemal Okur, bugün geniş katılımlı bir görevine başladı. MHP’liler, İzmit’te gövde gösterisi yaptı.

MHP İzmit İlçe Başkanlığı

MHP Genel Merkezi tarafından İzmit İlçe Başkanlığına atanan Kemal Okur ve yönetimi bugün yaptıkları tören ile göreve başladı.

MERKEZ BANKASI ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt’un da katılımıyla partililerle Merkez Bankasında bir araya gelerek Yürüyüş Yolu üzerinden ilçe binasına kadar mehteran ekibiyle yürüdü. Okur, protokol konuşmalarının ardından dua ve tekbirlerle ilçe binasına girdi.

HEDEF İZMİT BELEDİYESİ

Programda konuşan MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, “Bu kutlu sancağı bizlere tertemiz teslim eden yönetici kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bugün teslim almış olduğumuz bu şerefli sancağı hakkı ile zamanı geldiğinde bizlerinde tertemiz bir şekilde teslim edeceğimizden kimsenin şüphesi olamasın. Ayrımız gayrımız yoktur. Bir ve diri olacağız. Bugün mehteran ekibimizle buraya geldiğimiz gibi İzmit Belediyesine de gidip emanetimizi geri alacağız. Dokunmadığımız, konuşmadığımız kimse olamayacak” dedi.

MHP Izmit yeniden basladi Izmit Belediyesini alacagiz MHP Izmit yeniden basladi Izmit Belediyesini alacagiz 2

MHP Izmit yeniden Bismillah dedi Izmit Belediyesini alacagiz 2 MHP Izmit yeniden Bismillah dedi Izmit Belediyesini alacagiz