Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Dilovası’nda büyük açılış

Dilovası Milliyetçi Hareket Partisi yeni hizmet bina açılışı MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi. AK Partililer de bu açılışta yerlerini aldı.

Dilovası Milliyetçi Hareket Partisi

MHP Dilovası İlçe Teşkilatı yeni hizmet bina açılışı İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’ın ev sahipliğinde MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün katılımıyla dün gerçekleştirildi. AK Partililer de bu açılışta yerlerini aldı. MHP’li ilçe başkanlarının yanı sıra açılışa Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz de katıldı.

STK’LAR DA DESTEK VERDİ

Coşkulu bir açılış gerçekleştirilen MHP’lilerin açılışına STK’lar da katıldı ve destek verdi. Geçmiş dönem Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman, Gebze TÜRKAV Başkanı Ozan Özocak muhtarlar: Mehmet Kara, Sait Ustaer, Ebubekir Özavcı,  Alaaddin Durmuş, Şeref Düzgün, Kenan Keleş, Kocaeli Ağrılılar Derkenler Federasyonu Ömer Yıldırım, Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Tekin Dursun, Tüm Karadenizliler Derneği Ömer Yıldırım, Erzurumlular Derneği Cebrail Temiz, Giresunlular Derneği Süleyman AK, Derince Erzurumlular Derneği Avni Gözütok da açılışta yerini aldı.

mhp dilovasi mhp dilovasi 1