Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nail Çiler İzmit’i övdü

Bugün 2. Yılını dolduran Kocaeli’nin ilk ve tek Alzheimer Yaşam Evi’nin kutlama programına katılan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Fatma Başkan neden hep ‘Gülümse İzmit’ diyordu onu bugün burada anladım” ifadelerini kullandı

Bugün 2. Yılını dolduran

Açıldığı günden bu yana verdiği hizmetle ödüller alan İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi, bugün düzenlenen programla 2. yaşını kutladı. Başkan Hürriyet’in davetiyle çok sayıda davetlinin bulunduğu programda Alzheimer Yaşam Evi ile ilgili düşüncelerini paylaşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Bu programa katılmaktan onur duyuyorum. Burada farklı bir proje gördüm. Burayı gördüğümde ‘Neden daha önce burasıyla ilgili Fatma hanımla görüşmedim’ dedim. Gebze’ye de böyle bir proje kazandırılabilirdi. Fatma Başkan neden hep ‘Gülümse İzmit’ diyordu onu bugün burada anladım” dedi.

“SOSYAL PROJELERİ ÖRNEK ALACAĞIZ”

“Fatma Hanım insanlara dokunmayı kendine düstur edinmiş” diyen Çiler, “Bu çok güzel bir şey. Önemli olan farkındalık yaratmak. Başka yerlerde de bu projeler yapılabilirdi ama bu insanın içinden gelmesi gereken bir şeydir. Önemli olan bir koyundan iki post çıkarmaktır. Fatma Hanım bir koyundan iki post çıkartıyor, kendisini tebrik ediyorum. Yaptığı sosyal projeleri örnek alacağız çalışmalarımızda. Burada çalışan emek veren herkese, projede emeği geçen Şişli Belediyesine, Kadıköy Belediyesine, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine teşekkür ediyorum.  3. Kuruluş yılında da görüşmek üzere” şeklinde konuştu.