Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pazarlar o günlerde kurulacak!

Kartepe Belediyesi Coivd-19 önlemleri kapsamında uygulamaya geçilen sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı Cumartesi ve Pazar günleri açılan pazarların tarihlerini değiştirildi.

Kartepe Belediyesi Coivd-19 önlemleri

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 önlemleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde gece-gündüz devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Covid-19 yeni genelgeye göre uygulanacak olan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına uygun olarak Cumartesi ve Pazar günleri açılan pazarların günleri değiştirildi.

PAZARLARA DÜZENLEME

Kartepe Köseköy Merkez Atatürk Caddesi üzerinde Cumartesi günü kurulan Köseköy Merkez Semt Pazarı Cuma günü, Pazar günü Ataşehir Mahallesi İzmit Caddesi yanında kurulan Ataşehir Pazarı ile Çınarlı Mahallesi Sapanca yolu Caddesi üzerinde kurulan Maşukiye Semt Pazarı Pazartesi günü kurulacak.

DESTEK OLALIM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İçişleri Bakanlığımız tarafından yayımlanan genelgeye uygun olarak ilçemizde kurulan pazarların günlerinde değişikliğe gittik. Bu değişikliklere dikkat ederek hemşehrilerimizin gereken tedbirleri almaları çok önemlidir. Pazar yerlerimizde Covid-19 tedbirleri titizlikle uygulanmaktadır. Alınan tedbirlere hep birlikte destek olalım” açılamasında bulundu.